2 Schatjes van katjes
Er lopen bij mij thuis 2 katten rond. Ze zijn meestal erg lief, maar er zijn ook momenten dat ik minder blij met ze ben.
Ik zal ze even in het kort aan je voorstellen.
Anak is wit, is een lieve, aanhankelijke kat, die graag aandacht krijgt. Ze kan verschrikkelijk gek doen en moet dan wel eens even tot de orde geroepen worden. Ze is een echte jager, als er een vlieg door het raam naar binnenkomt, vangt ze die altijd. Het liefst slaapt ze op mijn computerstoel, en het is vaak lastig om de stoel te heroveren. Als ik de lege wasmand terug breng, wil ze er altijd in springen en een paar meter in de wasmand gedragen worden.
Yoshi is een rode, half perzische kat. Ze ligt het liefst op schoot. Ze is eigenlijk maar heel klein, door haar vacht lijkt het nog wat. Haar favoriete slaapplaats is boven op de monitor (lekker warm, maar helaas zit de aan/uit-knop ook bovenop) of op het toetsenbord, dat hierdoor binnen de kortste keren vol zat met katteharen. Ze heeft wel eens de hele nacht opgesloten gezeten in de wasdroger, maar heeft daar niets van geleerd.
Het zijn dikke maatjes, hier liggen ze gezellig samen op de stoel.
Anak wil altijd een lift met de wasmand

 

 

Hier zijn dan de eerste videofilmpjes:
Het is in Windows Media-formaat.

Filmpje 1 ( winzip 8.1 -bestand)

Filmpje 2 (winzip 8.1 - bestand)