Geld verdienen met internet.

Er zijn een aantal manieren om geld te verdienen met internet. Hoewel de meeste websites roepen dat je wel duizenden euro's per maand hiermee kan verdienen, is dat toch echt wel wat overdreven.

Toch kun je er best wel wat mee verdienen, in ieder geval moet het mogelijk zijn om je kosten van het internet terug te verdienen, dat is toch lekker meegenomen? En vaak kom je daardoor ook nog op hele leuke sites, die je anders niet tegengekomen zou zijn. Ik ben zelf actief lid van vele sites, en inmiddels ben ik op het punt dat ik iedere maand wel bij 1 of 2 sites een betaling kan aanvragen.

Je kunt geld verdienen op de volgende manieren:

Betaald worden voor het lezen van emails:                                                                                                      

Diversen:

Investeer en verdien meer:

 

Betaald worden voor het lezen van emails:

Hier vind je een aantal nederlandse sites waar je geld kunt verdienen. Het voordeel van nederlandse sites is dat ze uitbetalen op je bankrekening, dus geen gedoe met inwisselen van cheques en zo. Ik heb al vaak uitbetalingen ontvangen, het lijkt misschien niet veel, maar als je bij alle sites de betaalde banners elke dag wegklikt en de mails leest, loopt het best op. Vooral als je nieuwe leden aanbrengt die ook actief zijn, dan gaat het verdienen nog sneller. Ik heb mijn favoriete sites hieronder gezet:

 

EuroClix

Bij Euroclix kun je clix verdienen, die dan bij een bepaald saldo kunnen worden uitbetaald. Je krijgt emails met aanbiedingen, voor het lezen van de emails krijg je meestal 2 tot 5 clix, als je gebruikmaakt van de aanbieding in de email krijg je nog meer. Ook staan er vaak websites geselecteerd, als je die bezoekt krijg je ook weer clix, vaak kom je zo ook nog op hele leuke sites. Soms kun je meedoen met een enquete, die leveren vaak lekker veel clix op. Ze zijn erg aktief, dus het sparen gaat hier lekker snel. Voor het aanmelden van nieuwe leden krijg je ook clix.. Klik op de banner om je aan te melden.

Zinngeld is een leuke variant op het geld verdienen. Op de site staan nieuwsberichten. Het is de bedoeling dat je hierop reageert, zodat er leuke discussies ontstaan. Voor je reactie krijg je punten, de origineelste reacties krijgen daarbij nog bonuspunten. Ze sturen ook mailtjes, als je op de link daarin klikt, verdien je ook geld. Klik op de banner om je aan te melden.

Surfrace is een nederlands bedrijf, ze zijn in april 2002 begonnen. Ze sturen emails, voor het lezen krijg je meestal 0,01 euro. Er is elke dag een quiz van 10 vragen, per goed antwoord verdien je 0,1 cent. Ook hebben ze banners waar je op kunt klikken, hiervoor krijg je 0,01 euro, daarna krijg je een vraag over de site die je bezocht hebt, een goed antwoord levert weer 0,01 euro op. Het lijkt misschien niet veel, maar als je dit elke dag doet, gaat het best hard, bovendien betalen ze al uit als je 5,00 euro hebt verdiend. Ik heb al een aantal keren een betaling ontvangen. Kortom, een echte aanrader. Klik op de banner om je aan te melden. 

Hitgeld is een autosurf. Het is van een betrouwbare webmaster, die steeds nieuwe leuke dingen voor de site bedenkt.. Je zet hem aan en kunt daarna gewoon wat anders gaan doen, want hij gaat uit zichzelf verder. Dat is nog eens gemakkelijk geld verdienen! Er zijn ook upgrades te verkrijgen. Hierdoor kun je nog meer sites per dag bezoeken. Er zijn 3 reflevels voor gewone leden, als je upgrade heb je er meer.  Klik hier om je aan te melden bij Hitgeld.

Meld je nu aan bij Geldrace

Nog een nederlandse site. Je krijgt maar liefst 1,25 als je je aanmeld. De link in de mails die ze sturen is altijd 1 cent waard, en de banners die je op de site kunt klikken hebben dezelfde waarde! Uitbetaling bij 12,50.  Klik op de banner om je aan te melden.

 

Hieronder vind je nog meer sites, ik ben gestopt met de bijbehorende onderschriften, het wordt een beetje eentonig.... Klik op de banners om naar de sites te gaan en je aan te melden. Probeer ze gewoon allemaal uit, je kunt je altijd weer afmelden....

Van de sites die hieronder staan zijn Gekkengoud en Zinngeld mijn favoriete sites, Gekkengoud is een doldwaze site met goede verdiensten, bij Zinngeld kun je extra verdienen door te reageren op nieuwsberichten, samen met de betaalde mails laat dat je saldo razendsnel groeien! Ook erg goed zijn: Spaaractief en Surfrace .

 

Spaaractief is net gestart, dus je kunt nog veel nieuwe leden werven! Ik had binnen een week nadat ik lid was geworden al een uitbetaling van 45,00 ontvangen, na 3 maanden was dat al opgelopen tot 100 euro! Ook is er nu een activiteitswedstrijd gaande. Ze sturen mails die 1 cent waard zijn en je kunt regelmatig op de site betaalde banners klikken, daar krijg je ook 1 cent voor, je saldo groeit razendsnel. Uitbetaling tijdelijk al bij 5 euro!

 

advertentieklikkers.nl

geldkoets.nl is in galop Geld Verdienen!

Spaarbuidel.nl

Gratis Doekoe

dutcheuro.nl

geldcircus.nl

debestemail.nl

meergeldmails.nl

altijdcentjes.nl

goudscout.nl

gelddroom.nl

bonuscashen.nl

SpaarBron.nl

GoudMails

crazymails.nl

8euromail.nl

iPay.nl

NuCash.nl


YoPost

Geld verdienen voor iedereen

Pak het voordeel

Geldpakker.nl

Gekkengoud

Vul Je Zakken.nl

Money-Express

Klikduiveltje.nl

Muntenmail.nl

 

Diversen:

 

Om chequekosten uit te sparen die de banken doorberekenen, kun je het beste een Paypal-account nemen. Dat kost niets, en de meeste geld-verdien-systemen gebruiken het.
Klik op de banner om je account aan te maken.


 
 

 

 

Investeer en verdien meer:

 

De nieuwste rage op internet zijn de HYIPs, High Yield Investment Programs. Je kunt er heel veel geld mee verdienen, maar je kunt ook je geld kwijtraken. De truc is om een goede te vinden, investeren, verdienen en je investering terug halen, dan ga je verder met je winst en kan je niets meer gebeuren. Op dit moment zijn er geen programma's die ik kan aanbevelen.